Sansa — Оливкова Олія для смаження
Змішана оливкова олія торгової марки «Goccia D'oro» являє собою суміш олії першого холодного пресування (20%) з рафінованим (80%). Така олія не піниться, не стріляє, не має чітко окресленого запаху та смаку, а також не виділяє канцероген під час нагрівання. Саме тому воно прекрасно підходить для смаження або готування страв у фритюрі.
Мікс із рафінованої оливкової олії + першого пресуванняа ідеально підходить для заправлення овочевих салатів і випічки. Звичайно, така олія не має такої харчової цінності, як рафінована або нерафінована оливкова олія, але в ній наявні ті ж вітаміни та мінерали, тільки в меншій кількості.
Навіщо ж тоді змішують олію оливи, адже окремо придбати кілька видів олії набагато зручніше? До того ж натуральна олія оливи використовують тільки для заправлення, а на рафінованому можна винятково смажити продукти. І як взаємодіють між собою ці два різні за складом і способом отримання олії? По-перше, процес змішування олій дає змогу здешевити кінцевий продукт. Адже не всім по кишені придбати дорожчу натуральну оливкову олію, а змішаний варіант коштує трохи дешевше. По-друге, поєднання рафінованої олії з нерафінованим продуктом дає змогу додати в заправку трохи більше вітамінів. Відомо, що процес рафінації «вбиває» корисні елементи, з яких складається олія. Додати в термічній обробці продукт трохи натуральної олії не буде зайвим і допоможе зберегти користь від її вживання. Крім того, під час смаження олія виділяє небезпечні речовини, а наявність у ній натуральних компонентів дає змогу кілька нейтралізувати цей процес. Внаслідок цього від смаженої їжі людина не отримає канцерогенів.
Остання причина змішування олій — суто смакова. Відомо, що італійці дуже скрупульозно ставляться до процесу приготування їжі. Будь-який інгредієнт, який використовується в кулінарії, для жителів цих країн має мати особливий смак і аромат, і замінювати їх іншими, аналогічні за властивостями, не варто, оскільки відразу ж втрачається унікальність і вишуканість страви. Тому з такого продукту, як оливкова олія, яка становить основу багатьох традиційних страв цієї країни, попит особливий. Воно має бути не просто якісним, але й мати особливі смакові та ароматичні властивості. У разі рафінації натуральний смак олії втрачається, і італійці не змогли залишити це просто так.
Саме додавання нерафінованої олії здатне надати заправі більш природний смак і аромат, які не заб'ються в процесі смаження їжі, а їжа, приготована на такій олії, буде приємнішою.
Змішана оливкова олія італійської компанії ТМ «Goccia D'oro» дає людині необхідну кількість вітамінів і мінералів, які чудово засвоюються організмом. Жири рослинного походження перешкоджають артритам, хворобам серця, допомагають зміцнити кісткову тканину, а також налаштувати травний процес.
- -8%Тільки сьогодні80072324
- 428 ₴Готово до відправки8003250000129
- -8%Тільки сьогодні80072621
- -8%Тільки сьогодні439 ₴404 ₴Готово до відправки8003250000130
- -8%Тільки сьогодні1 955 ₴1 799 ₴Готово до відправки8003250000419
- -8%Тільки сьогодні8003250002324
- 8003250000129Н