Уксуси й Бальзамічні Креми
Якщо бальзамічний оцет це давно вже не новинка, то про бальзамічний крем, крім майстрів кулінарного мистецтва в нашій країні чули далеко не багато хто.
Спрямовуючи цю облаштування, відмітимо, що з кулінарного погляду кардинальних відмінностей між кремом і бальзаміком немає, однак бальзамічний крем водночас має низку унікальних особливостей:
· Має тягучу, густу консистенцію;
· Часто використовується під час подавання страви (зокрема і десертів);
· Виготовляють зазвичай способом уварювання бальзамічного оцту з додаванням загусників;
· Під час використання не потрібне теплове оброблення;
· Противірусні та антисептичні властивості;
· Сприяє підвищенню апетиту та покращує травний процес;
· Широко застосовується в англійській кухні.
Як оцет, так і бальзамічний крем є унікальними інгредієнтами, оскільки навіть зовсім невелика їхня кількість здатна надати стравам неповторність і пікантність.
Декілька способів застосування:
· Заправка для салатів;
· Маринад для м'яса та овочів;
· Добре поєднуються з морепродуктами;
· Додають у салати зі свіжих фруктів і ягід;
· Приготування сирних закусок.
Замовляйте оцти та бальзамічні креми на нашому сайті або телефоном і приготовані Вами страви набудуть тонкого м'якого смаку традиційної італійської кухні.- Топ продаж8003250001126
- -8%Тільки сьогодні8003250001187
- Выгодно8003250001119
- 210390
- -8%Тільки сьогодні80072492
Сьогодні італійські делікатесні приправи, особливо бальзамічний оцет і крем, завоювали серця справжніх гурманів. Завдяки своєму кисло-солодкому смаку вони чудово поєднуються з м'ясними та сирними стравами, а також свіжими овочами. Можна сміливо заявити, що ці дві приправи подарували нам дві рослини — виноградна лоза й оливкове дерево. Адже на основі соку винограду та оливки вони готуються за класичним італійським рецептом.
Вперше італійські приправи зазначені в 1046 році, коли Карлові II, німецькому творіеві, був представлений подарунок від італійського маркізу — бочонки з бальзамічним оцтом і кремом. Відтоді вони стали вважатися воістину королівським подарунком, і були доступні тільки багатим і знатним людям.
Варто зазначити, що батьківщиною бальзаміки є регіон Емілія-Романья на півночі Італії. Цікавий той факт, що бальзамічний оцет спочатку використовувався тільки в медицині, оскільки він вважався панацеєю від величезної кількості захворювань. Інтернет-магазин «Оливка» пропонує Вам широкий асортимент високоякісних італійських приправ за цінами італійського виробника «Goccia D'oro».
Переваги спецій з Італії:
- сприяють збереженню продуктів;
- розм'якшують м'ясні волокна;
- знезаражує воду;
- мають антисептичну, протизапальну властивість;
- є афродизіаком;
- офіційний імпорт оригінальної продукції всесвітньо відомої торгової марки «Goccia D'oro»;
- продукція відповідає європейському стандарту якості ISO 9001;
- найвигідніша ціна в Україні на елітні приправи з Італії.
Бальзамічні приправи мають чорний колір і густу консистенцію. Лише кілька крапель оцту або крему та Ваша страва перетвориться із повсякденного на вишуканий, смачний і корисний шедевр! Саме тому ми рекомендуємо Купити Приправи з Італії за оптовими цінами в інтернет-магазині «Оливка».