Кошик
851 відгук
+380 (95) 668-00-69
+380 (68) 255-67-67
+380 (50) 526-73-77
м. Ковель, провулок В. Кияна, 9, Ковель, Україна
Магазин Оливкової Олії

Рисова олія

    Рисова олія — унікальний незамінний дієтичний продукт та універсальний косметичний засіб. Саме тому рисова олія в усьому світі називають «олія здоров'я»!

    Для виробництва нерафінованої рисової олії ТМ «Goccia D'oro» використовує тільки механічний спосіб холодного пресування. Перед віджиманням цільне рисове зерно подрібнять, тому воно має тверду оболонку. Зазвичай для отримання олії застосовують гарячу екстракцію — це означає, що зерна нагріваються до дуже високої температури (зазвичай більше +120 градусів), а потім з них виділяється олія. Цей спосіб, хоч і швидший, але все ж не такий корисний, адже за високих температур зерна втрачають усі свої корисні речовини, і в підсумку виходить олія, яка приносить здоров'ю мало користі. Водночас ціна його нижча, і на ньому можна смажити продукти, проте це єдині плюси такого продукту. Натуральне ж рисова олія отримують холодним пресуванням. Сенс його полягає в тому, що зерна піддають мінімальній тепловій обробці — зазвичай їх нагрівають не більш ніж до +27 градусів. За такої температури сировина також може виділяти олію, проте для цього потрібно більше зерен, що впливає на підсумкову кількість олії. Крім того, холодне пресування дає змогу зберегти всю користь продукту, тож, вживаючи такий продукт, Ви фактично їсте натуральні зерна рису. Водночас таку заправу можна додавати й до складу інших страв, і вживати як самостійний продукт, що розширює можливості його застосування.

    Рисова олія містить велику кількість амінокислот природного походження, вітамін Е, а також 3 найрідкісніші антиоксиданти — токоферолтокотрієнтол и оризанол. Ці антиоксиданти сприяють зменшенню кількості холестерину в крові, зупиняють запальні процеси та усувають больові відчуття, протидіють виникненню різного роду пухлин, зокрема ракових.

      Крім цього, до складу рисової олії входять 27 видів фітостеролів. Ці компоненти беруть участь у боротьбі з холестерином, пухлинами та запальними процесами. Саме тому рекомендується купити рисову олію з Італії і вводити його у свій раціон.

     Вибрати рисову олію можна за такими параметрами:

  1. Колір. Якісний продукт має зелений відтінок, може бути також невеликий осад на дні пляшки. Це свідчить про те, що олія вироблялася з натуральних інгредієнтів, і є нерафінованим, тобто мінімально очищеним. Саме такий продукт вважається найкориснішим.
  2. Дата виробництва та термін зберігання. Олія не може зберігатися занадто довго — на відміну від вина, упродовж року олія втрачає свої корисні речовини, тому вона має бути свіжою.
  3. Пляшка має бути виготовлена з темного скла, яке не пропускає сонячних променів. Тільки в цьому разі продукт буде повністю захищений і збереже всю користь.
  4. Смак і запах олії можуть бути специфічними — це особливість усіх натуральних олій. Якщо ж продукту не має ані запаху, ані смаку, то варто задуматися про його якість і спосіб отримання.

Які ж переваги цієї оливи для здоров'я людини?

  • Містить вітаміни А, В, Е та РР
  • Має в складі ненасичені жирні кислоти
  • Може використовуватися як засіб для омолодження, оскільки має антиоксидантні та регенерувальні властивості
  • Знижує рівень холестерину в крові
  • Бореться з канцерогенами завдяки фітостеринам у складі
  • Захищає організм від впливу ультрафіолету
  • Активізує властивості епідермісу вбирати корисні речовини
  • Має протизапальну дію
  • Може боротися з раковими пухлинами
  • відповідає європейському стандарту якості ISO 9001;
  • офіційний імпорт оригінальної продукції італійської торгової марки «Goccia D'oro»;
  • можливість купити кукурудзяну олію гуртом і в роздріб;
  • найвигідніша ціна в Україні на кукурудзяну олію преміумкласу.

     Олія з рису характеризується густотою та зеленуватим відтінком. Воно витримує високі температури (до +254оС), а також стійке до низьких температур. Саме тому рисова олія чудово підходить для смаження, а також приготування майонезів і соусів. Звичайно ж, його можна використовувати й у сирому вигляді, і після термічної обробки. Показово, що рисова олія, купити , яку можна на сайті «Оливка», стійка до високих температур, тому під час смаження вона не втрачає корисних речовин, як це часто відбувається з іншими оліями. Воно має незвичайний смак і запах, тому страви з його використанням виходять вишуканими та корисними для здоров'я.

     Звісно, крім вживання олії в їжу, з її допомогою можна проводити б'юті процедури та лікувати деякі захворювання внутрішніх органів.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner